23 oct 2012

Qui ets tu?


La sessió d’avui ha sigut diferent ja que cadascun de nosaltres ha exposat el seu treball, Qui ets tu?

Aquest treball consistia en descriure a un company o una companya mitjançant aun escrit, una poesia, una cançó, etc; i a l’hora plasmar mitjançant en una fotografia com veiem nosaltres al company descrit.

A continuació hos adjuntaré la fotografía que vaig escollir i la descripció de la meva companya, Laura Carmona



Qui ets tu?
 Laura Carmona, un nom comú i un cognom  que potser no ho és tant. Si només ens quedem amb el nom, què podem dir d'ella? No massa, vaig pensar. Per aquest motiu vaig decidir plantejar algunes preguntes i a partir de les seves respostes realitzar un anàlisi de la persona que tenia al davant.

La Laura Carmona és una noia que, després d'haver parlat una estona amb ella, te n'adones que tu no has parlat gens. És absolutament increïble com una persona por parlar durant tanta estona seguida, sense parar per respirar ni un segon i no ofegar-se. Si estàs amb ella no pares de donar voltes d'aquí cap allà, hi ha gent que podria dir que és una persona molt nerviosa però això és perquè només han estat 5 minuts amb ella. És molt riallera, enèrgica i espontània, li agrada molt estar rodejada de gent al seu voltant i pateix si veu algú amb els ànims per terra, encara que és difícil tenir aquesta sensació quan ella està a prop ja que sempre té un somriure per regalar a tothom sense deixar de banda a ningú.

A partir del que he vist he pogut adonar-me que es una persona molt alegre, amb ganes de realitzar coses noves constantment, sense oblidar mai els seus amics i la seva família. Una de les coses que més li agrada és navegar i jo, personalment, me la imagino damunt del vaixell amb un somriure d'orella a orella parlant amb el mar, explicant-li tot allò que li passa pel cap.

No és gaire difícil conèixer-la si tens paciència i saps escoltar,escoltar molt. No perds res i es molt possible que guanyis una amiga per sempre, així que jo de tu, ja no deixaria passar més temps per conèixer a aquesta petita gran persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario